Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

HIERVOOR MOET JE BIJ ONS ZIJN!


Begin bij het begin, zeggen ze altijd. Voor een sterke basis van jouw online marketing strategie moet je bij ons zijn. We kijken mee naar wat je nodig hebt. Een nieuwe website, een geoptimaliseerd social media kanaal of een hogere ranking in Google middels SEO. We zijn er voor je!

Digital marketing JUNNECT

Websites

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online basis van jouw bedrijf. Naast extra zichtbaarheid kan je het je hulp bieden bij het binnenhalen van leads en omzet.

Digital Marketing

Als je eenmaal een website hebt, kun je aan de slag met de digitale promotie van jouw bedrijf. Dat kan natuurlijk door het gebruik van actieve social media kanalen, maar ook met behulp van adverteren of zoekmachine optimalisatie.

Ik wil meer!

Bij de start, hervorming of snelle groei van een organisatie komt veel kijken. Naast al het papierwerk ligt er natuurlijk ook een enorme marketingklus. Een logo, huisstijl, website, marketingplan, communicatie kanalen. Waar begin je? Bij ons natuurlijk. Samen met collega-marketing bureaus kunnen we je ondersteunen bij je volledige vraag!

Jungle Journey

Klantbeleving en -ervaring. Hoe kom je over op een klant en hoe haal je klanten binnen? Dat is waar Jungle Journey om de hoek komt kijken. Om je klant namelijk echt te begrijpen gaan we aan de slag met de digitale customer journey van jouw klant, zodat we die persoon zo snel en efficiënt mogelijk binnen kunnen halen!

Online advertenties, social media beheer en fotografie

FLEX Festival

Lees meer

Social media beheer

't Wapen van Roosendaal

Lees meer

Webdesign en -development

Autoservice Hopman

Lees meer

Webdesign en -development

Anouk's Events

Lees meer

Webdevelopment

Human Safety Alliance

Lees meer

Social Media Marketing

Festival op de Grens

Lees meer

Social media marketing

Kunstbende Noord-Brabant

Lees meer

(Online) campagne

Cultuur Verbindt Roosendaal, Gemeente Roosendaal en anderen

Lees meer

Deze succesverhalen gingen je voor