Welkom bij JUNNECT.

Wij zijn hét Roosendaalse online marketingbureau dat gespecialiseerd is in social media, websites en de connectie tussen deze kanalen. Wij werken vanuit Roosendaal dagelijks vol enthousiasme aan de opdrachten van onze klanten met ons doel en onze waarden in ons achterhoofd. Zo kunnen we de klant écht ondersteunen en laten klimmen naar de top!

085 - 0046611 | info@junnect.nl | Roosendaal

Ons doel.

Organisaties écht ondersteunen bij hun online marketing vragen met behulp van onze kernwaarden!

Wat betekent dat eigenlijk? Écht ondersteunen?

Dat is: samen aan de slag gaan en vanuit daar een sterke oplossing creëren. Oftewel: wij geloven in co-creatief te werk gaan. Zo starten wij bij een kennismaking, blijven tussendoor in direct contact en sluiten af met een duidelijk afsluitend gesprek!

Our bananas.

Op-maat service

Iedere klant en opdracht is uniek. De verschillen kunnen zitten in de sector, de gewenste ondersteuning, het gewenste resultaat en meer. Daarom hebben wij geen kant en klaar model klaarliggen, maar werken wij op maat.

Innovatie

De wereld van online marketing staat niet stil. Om deze reden besteden wij veel aandacht en tijd aan nieuwe technologieën, strategieën en ideeën. Deze innovaties stimuleren wij intern en worden versterkt door externe ontwikkelingspartners, zoals Google, Facebook en Microsoft.

Kwaliteit

Wij geloven in de combinatie van resultaat en tevredenheid. De som van deze twee onderdelen vormt voor ons de definitie van kwaliteit. Hier streven wij niet alleen naar, maar dit bieden wij gewoon!

Creativiteit

Creativiteit stroomt door de aderen van ons online marketingbureau en is in alle takken te vinden. Zo wegen wij elke oplossing af, is Adobe ons niet vreemd en ontwikkelen wij iedere dag onze dienstverlening!

Onze kern.

Ons
team.

Een team van toppers staat vanuit Roosendaal klaar om te werken aan het online marketing succes van onze klanten. Ieder met eigen kwaliteiten, kennis en kunde. Eigenlijk een top team, uniek in de regio, in het land en op de wereld!

Bent
van Hassel

Creative marketing director

Levi
Brouwers

Technical marketing director

Foto Joram

Joram
Brouwers

Online marketing trainee

Foto Lieke

Lieke
Krens

Analist & Content creator

Foto Meike

Meike
van Osta

Office manager

Foto Lian

Lian
Blaak

Graphic designer

Bobby de Kantoorhond

Bobby

Jungle Adventure Dog