Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

SUPERTEAM = SUPERKWALITEIT

SUPERTEAM = SUPER
KWALITEIT

Kwaliteit voor jou, als klant, komt volgens ons voort uit een team. Als het team super is, is de kwaliteit waarschijnlijk ook super. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste en creatieve mensen die boordevol zitten van kennis en leergierigheid.

Ons doel

Organisaties écht ondersteunen bij hun online marketing vragen

Wat betekent dat eigenlijk? Écht ondersteunen? Dat is: samenwerken, luisteren, testen, co-creatie, kennis gebruiken, je best doen, soms vallen en nog veel vaker opstaan!

In ons werk komt dat allemaal naar boven, maar het belangrijkste blijft toch het gemakkelijke en snelle contact met onze toppers. Zo fix je samen de tegenslagen en vier je samen de successen!

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

We gaan de jungle in en nemen mee...

Unieke creatieviteit

Met onze eigen manier van teamopbouw en kennisopname kunnen we vraagstukken en opdrachten vanuit veel verschillende perspectieven bekijken. Het resultaat? Een uniek creatieve oplossing, die echt werkt!

1

Innovativiteit

Onze sector verandert razendsnel. Van nieuwe wetgevingen tot aan aangepaste technologieën. Door deze veranderingen bij te houden, innoveren we continu onze dienstverlening en kunnen we jou het beste adviseren.

2

Benaderbaarheid

We zijn er als je ons nodig hebt en kijken met je mee, zodat we je gevraagd en ongevraagd het nodige advies kunnen geven. Op die manier tillen we je jouw bedrijf naar een hoger level!

3

Transparantie

De online marketing jungle is vaak al wazig en onoverzichtelijk genoeg. Geen onduidelijkheid of halve afspraken. Helder en eerlijk handelen, dat is wat we doen.

4

Ons team

the big eight!

Deze jungle gidsen wijzen je de weg door de overwoekerende online marketing jungle!

Altijd al gids willen worden?

Laten we eens een bakkie doen

Bent

van Hassel

Creative marketing director

Levi

Brouwers

Technical marketing director

Annemiek

Klijsen

Sales manager

Christopher

Cheung

Content creator

Lian

Blaak

Graphic designer

Meike

van Osta

Office manager

Joram

Brouwers

Online marketing trainee

Bobby

Office doggo