Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

SUPERTEAM = SUPERKWALITEIT

SUPERTEAM = SUPER
KWALITEIT

Kwaliteit voor jou, als klant, komt volgens ons voort uit een team. Als het team super is, is de kwaliteit waarschijnlijk ook super. Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste en creatieve mensen die boordevol zitten van kennis en leergierigheid. Met de juiste doelen en waarden, geloven wij jou de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Ons doel

Organisaties écht ondersteunen bij hun online marketing vragen

Wat betekent dat eigenlijk? Écht ondersteunen? Dat is: samenwerken, luisteren, testen, co-creatie, kennis gebruiken, je best doen, soms vallen en nog veel vaker opstaan!

In ons werk komt dat allemaal naar boven, maar het belangrijkste blijft toch het gemakkelijke en snelle contact met onze toppers. Zo fix je samen de tegenslagen en vier je samen de successen!

Wat zijn jouw doelen?

Dit waarderen we

Onze MERKwaarden

We gaan de jungle in en nemen mee...

Unieke creativiteit

Met onze eigen manier van teamopbouw en kennisopname kunnen we vraagstukken en opdrachten vanuit veel verschillende perspectieven bekijken. Het resultaat? Een uniek creatieve oplossing, die echt werkt!

1

Innovativiteit

Onze sector verandert razendsnel. Van nieuwe wetgevingen tot aan aangepaste technologieën. Door deze veranderingen bij te houden, innoveren we continu onze dienstverlening en kunnen we jou het beste adviseren.

2

Benaderbaarheid

We zijn er als je ons nodig hebt en kijken met je mee, zodat we je gevraagd en ongevraagd het nodige advies kunnen geven. Op die manier tillen we je jouw bedrijf naar een hoger level!

3

Transparantie

De online marketing jungle is vaak al wazig en onoverzichtelijk genoeg. Geen onduidelijkheid of halve afspraken. Helder en eerlijk handelen, dat is wat we doen.

4

Ons team

KENNIS + EXPERTISE =

Natuurlijk de toppers hiernaast. Deze jungle gidsen wijzen je de weg door de overwoekerende online marketing jungle!

Altijd al gids willen worden?

Start de kennismaking

Bent

van Hassel

Creative director

Levi

Brouwers

Technical director

Annemiek

Klijsen

Sales & e-mail marketeer

Christopher

Cheung

Digital video marketeer

Sterre

de Vries

Digital Marketeer

Lian

Blaak

Strateeg & Graphic designer

Martin

Linders

Webdeveloper

Bobby

Office doggo

Onze partners

HAND-IN-HAND MET...

Om gemakkelijk kennis en expertises te kunnen delen, gaan we partnerschappen aan met andere marketingbureaus. Op deze manier blijven we gemakkelijker en beter op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast kunnen we klanten op deze manier sneller helpen, dat is natuurlijk voor alle partijen mooi mee genomen.

Stel jezelf voor. Je staat voor het kantoor van Google in Manhattan (New York). Ga vervolgens een straat rechtdoor en dan meteen rechts. Hier vind je darling. Een creatief bureau met werkervaring voor wat grote jongens, zoals Amex, Mastercard, Apple en Artikaas. Je zult denken: Artikaas? Een Nederlands bedrijf dat kazen ontwikkeld. Ze hebben een enorme afname in Amerika, maar je zult ze in Nederland ook vast wel eens geproefd hebben. Ze liggen namelijk onder een andere naam in onze schappen.

darling is onze go-to partner als het gaat om kennis. Ze zitten dicht bij de bron van allerlei marketingkanalen en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Lees meer over darling