Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

Website laten maken en onderhouden

Wil je een informerende of resultaat genererende website? Je bent bij ons aan het juiste adres. Stapsgewijs ontwikkelen wij jouw website, zodat het je ondersteunt bij het behalen van je (marketing)doelen.

Plan 'n bakkie
Globe MS

De grote vraag blijft...

Waarom heb je een website nodig?

Voor alle bedrijven in alle sectoren zijn er kansen op online niveau. Een website is daar vaak de basis van. Het zorgt ervoor dat je online continu vindbaar bent en informatie kan verlenen aan potentiële klanten. Daarnaast geeft het je tal van mogelijkheden om marketing- of bedrijfsdoelen te behalen. Het maakt bedrijfsvoering een stuk gemakkelijker en dat is waarom je een website nodig hebt.

Zo pakken we dat aan

stapsgewijs naar het gewenste resultaat

We bouwen websites volgens een vaste stappen, zodat we niets missen en resultaat en kwaliteit kunnen blijven bieden.

1. Structuurbepaling

Eerst zorgen we dat de structuur en wensen voor de nieuwe website helder zijn, zodat de rest van het proces vloeiend verloopt.

1

2. Design

Vervolgens gaat onze designer aan de slag met een design dat voldoet aan onze UX en UI kwaliteitsnormen. Op die manier kun je jouw websitebezoekers later perfect bedienen.

2

3. Development

Nu is het tijd om de website tot leven te brengen en 'echt' te gaan maken. De website krijgt vorm en alle technische functionaliteiten komen samen.

3

4. LIVE

De website gaat LIVE en is voor de hele wereld beschikbaar. Wij voeren wat laatste tests uit om ook dan de kwaliteit te kunnen waarborgen.

4

Oh, en dan nog even dit...

Wil je niet alleen met je website aan de slag?

Wil je ook aan de slag met social media? Of heb je meer zaken die je uit wilt besteden? Laat het ons weten, dan maken we een passend maatpakket.

Plan 'n koffiemomentje!