Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

Een frisse en nieuwe website!

Anouk's Events

Anouk’s Events is een jong bedrijf onder leiding van onderneemster, je raadt het al, Anouk. De coronacrisis is bij Anouk zeker niet onopgemerkt gebleven. De vele geplande bedrijfsuitjes, kinderfeestjes en bootcamps werden in razend tempo geannuleerd. Na bijna 2,5 jaar lijkt de pandemie wat af te zwakken en ziet Anouk haar kans schoon. Ze wilde weer met frisse moed vooruit en een aantal ontwikkelingen doormaken. Zo liet ze eerst een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Toen deze stijl volledig bepaald was, liet ze door ons een spiksplinternieuwe website bouwen in Webflow.

Over Anouk’s Events

Anouk’s Events is een jong, fris en avontuurlijk bedrijf dat samen met Veehouderij Gommeren gesetteld is op de Fitfarm.  

Het bedrijf is 8 jaar geleden vanuit enthousiasme en plezier voor het werk ontstaan. Van het organiseren van een kinderfeestje tot een personeelsfeest of van het geven van een bootcamp tot een event voor op school. Zij halen er plezier uit! Dit gevoel zetten ze tijdens hun werk ook in, zodat jij een geslaagde dag hebt en met een goed gevoel naar huis kan!

 

De website

De nieuwe Webflow website van Anouk is in ongeveer twee weken volledig gebouwd.

Haar wens was om de nieuwe huisstijl online beter naar voren te laten komen. Deze stijl zie je met name terug in alle elementen: het gras, het gezin en de bloemen. Allemaal directe koppelingen met de thuislocatie van Anouk’s Events, de Fitfarm. Naast de elementen zie je ook duidelijk de huisstijlkleuren en vele rondingen terugkomen in het volledige design. Precies zoals het bij Anouk’s Events past.

Naast de stijl speelde ook nieuwe technische aanvullingen een grote rol. Waar voorheen verschillende systemen naast elkaar liepen, zijn deze nu allemaal aan elkaar gekoppeld. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de planningstool voor trainingen. Op deze manier kunnen klanten online een goede datum en tijd uitzoeken, de training boeken en betalen. Dit gaat het team van Anouk’s Events veel tijd schelen!

Waarom Webflow?

In dit geval hebben we gekozen voor een Webflow website en niet voor het Wordpress systeem. Dat hebben we gedaan omdat Anouk duidelijke wensen had en wij direct zagen dat deze specifieke wensen lastig te integreren waren in Wordpress. Om tijd, en daarmee ook geld, te besparen hebben we in overleg gekozen voor Webflow. Een extra pluspuntje hiervan is dat de website extreem simpel te bewerken is na de oplevering.

 

Even op een rijtje…

  • Twee weken de tijd;
  • Gekozen voor Webflow systeem;
  • Inclusief planningstool voor trainingen;
  • Inclusief integratie van de al ontworpen huisstijl;
  • Inclusief (uiteraard) persoonlijk contact met onze developer!

Bekijk hier de volledige website van Anouk's Events >

Nieuwsgierig naar wat een nieuwe website voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!