Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

digital marketing

Als je eenmaal een website hebt, kun je aan de slag met de digitale promotie van jouw bedrijf. Dat kan natuurlijk door het gebruik van actieve social media kanalen, maar ook met adverteren of zoekmachine optimalisatie.

Op het gebied van digital marketing ondersteunen we met behulp van social media beheer, social media adverteren, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren).

Plan 'n bakkie

Social media beheer

Om resultaat te behalen via organische social media kanalen moet je actief blijven door regelmatig relevante content plaatsen. Dat is vaak lastig bij te houden en het kost ook veel tijd, die je misschien liever ergens anders aan besteed.

Bekijk wat we kunnen doen

Social media adverteren

Je naamsbekendheid vergroten, meer offerte aanvragen generen of direct meer verkopen generen in je webshop. Daar kan social media adverteren bij helpen.

Bekijk wat we kunnen doen
JUNNECT SEO en SEA

SEO & SEA

Om meer websitebezoekers te genereren die een interesse hebben in content op jouw website kun je SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) inzetten.

Bekijk wat we kunnen doen

Oh, en dan nog even dit...

wil je niet alleen met digital marketing aan de slag?

Wil je ook aan de slag met een website? Of heb je meer zaken die je uit wilt besteden? Laat het ons weten, dan maken we een passend maatpakket.

Plan 'n koffiemomentje!