Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

Een strakke nieuwe website!

Autoservice Hopman

Autoservice Hopman (ASH Performance) wordt vanuit Oosterhout gerund door Arthur Hopman en Matthijs Scholten. Met enthousiasme en eerlijkheid repareren, optimaliseren en customizen ze de auto’s van hun klanten uit heel Nederland. Om hun klanten nog beter te informeren over alle mogelijkheden was de website toe aan een frisse wind. Daarom lieten ze ons een volledig nieuwe Wordpress website bouwen!

Over Autoservice Hopman

Autoservice Hopman (ASH Performance) wordt gerund door twee jonge ondernemers met een passie voor auto’s, Arthur Hopman en Matthijs Scholten. Beiden hebben ze een grote passie voor auto’s. Door hun eerlijkheid en enthousiasme bezorgen ze iedere dag weer een glimlach op het gezicht van de klanten. Ze zijn beiden altijd in voor een praatje of dolletje. ‘’De sfeer die in het bedrijf hangt is zeer aangenaam en rustig’’, aldus diverse klanten.

 

De website

De nieuwe website is gebouwd in het CMS-systeem: Wordpress.

Op de website moest met name de kennis en expertise van het bedrijf en de eigenaren goed naar voren komen. Daarnaast moesten klanten op een interactieve manier online info kunnen krijgen over het chiptunen van hun auto en een webshop mocht zeker niet ontbreken. Met deze methodes maakten we de customer journey’s gemakkelijker en sneller, waardoor conversies sneller uitgevoerd worden!

Daarnaast was het nieuwe design een belangrijk onderdeel van de nieuwe website. De eisen waren duidelijk: strak, gemakkelijk, duidelijk en modern. Je ziet deze onderdelen terug in de buttons, banners, indeling en afbeeldingen.

 

Waarom Wordpress?

Wordpress is een van de meest gebruikte CMS-systemen wereldwijd. Het staat bekend om gebruiksvriendelijkheid, vele mogelijke integraties en responsieve werking. Hierdoor pas je zelf de website gemakkelijk aan, zijn er veel mogelijkheden en is de website op ieder scherm duidelijk zichtbaar.

 

Even op een rijtje…

  • Snelwerkende webshop;
  • Gekozen voor Wordpress systeem;
  • Inclusief interactieve chiptune tool;
  • Inclusief integratie van al bestaande video’s en afbeeldingen;
  • Inclusief (uiteraard) persoonlijk contact met onze developer!

Bekijk hier de volledige website van Autoservice Hopman >

Nieuwsgierig naar wat een nieuwe website voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!