Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Meerdere digitale platformen

Human Safety Alliance

Een groep van websites gefocust op het leveren van informatie, het behalen van hoge conversie en het ondersteunen bij de verkoop van diensten voor een innoverende groep die is opgericht om de veiligheid op de werkplek effectiever te verbeteren en het veiligheidsplateau dat kenmerkend is voor veel industrieën uit te dagen. Een aantal van de bedrijven die behoren tot deze groep zijn Intergo, Human Safety Academy en LFI24.

Vier verschillende websites, één look & feel en vijf verschillende diensten.

Bij een groep hoort een groep aan websites. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. Samen met het bestaande design team van de Alliance is JUNNECT aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van deze websites. Alle websites moesten dezelfde sfeer en hetzelfde uiterlijk delen. Tijdens het ontwikkelen hebben we ook rekening gehouden met de zoekmachineoptimalisatie van de website. Ook plegen we wekelijks onderhoud aan de website om de website altijd actueel te houden.

HSA websites

Snelle websites. Ook dat krijgen we voor elkaar.

Sinds juni 2021 neemt Google de snelheid van je website mee om te bepalen hoe hoog je in de zoekresultaten komt te staan. Daarom hebben we, met op maat gemaakte oplossingen, alle vier de websites geoptimaliseerd om zo goed mogelijk te scoren.

En of dat is gelukt? Niet zo’n beetje ook! Alle vier de websites scoren continu boven de 90 van de 100 volgens Google PageSpeed Insights. Een enorme prestatie!

Nieuwsgierig naar wat een nieuwe website voor jou betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!