Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een online platform voor dé creatieve jongerencommunity van Nederland!

39Graden

Bij de 39Graden jongerencommunity draait alles om de podiumkunsten. Hier leren jongeren hoe ze als podiumkunstenaar, samen met andere communityleden, het beste uit hun eigen creativiteit kunnen halen! Met 39Graden als steuntje in de rug gaan jongeren op zoek naar wie ze zijn als creatievelingen en wat ze te zeggen hebben op het podium.

Om deze community vorm te kunnen geven, was er een online platform nodig, waarop jongeren alle info konden vinden omtrent aanmelden en activiteiten. Hier zijn we mee aan de slag gegaan en we zijn continu bezig met het uitbreiden van dit platform. Lees snel verder om erachter te komen hoe we tot resultaat zijn gekomen.

 

DIT WAS DE VRAAG VAN 39GRADEN

Er moest een duidelijk online platform komen, waarop jongeren een account konden aanmaken, activiteiten konden bekijken en zich konden aanmelden voor verschillende activiteiten. Later moest er ook een abonnementsvorm worden geïntegreerd, waarbij er ieder jaar een vast bedrag werd afgeschreven.

 

PROCES

We zijn gestart met het maken van een structuurbepaling. Op deze manier krijgen we inzicht in hoe de basis van de website eruit moet komen te zien. Zo weten we welke pagina’s er moeten komen en wat daarop moet komen te staan.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het design, zodat we precies weten hoe de website eruit komt te zien. Na akkoord op beide onderdelen konden we starten met de development fase. Hierin hebben we een combinatie gemaakt tussen Wordpress, Divi en betaalplatform Mollie. Dit zorgt voor een website, die voor de opdrachtgever en de gebruiker van de website, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk is.

Voor betaalacties op websites is Mollie onze ‘go to’ partner. We werken al een tijdje met ze samen en altijd met plezier. Ze verzorgen op een betrouwbare en betaalbare manier alle betalingen op websites van onze klanten, zodat onze klanten gemakkelijk betalingen online kunnen ontvangen.

Na de development fase hebben we nog wat laatste tests uitgevoerd en nadat alles goed stond, kon de website direct online. Nu voegen we nog regelmatig nieuwe functies toe, zodat het online platform steeds meer vorm krijgt.  

 

RESULTATEN

-       Gemakkelijk zelf online aan te passen

-       Snelwerkende betaalmogelijkheden via de website

 

ONZE ECHTE JUNGLE GIDSEN BIJ DEZE OPDRACHT:

-       Bent

-       Levi

 

BEN JE OOK OP ZOEK NAAR EEN ONLINE PLATFORM VOOR JULLIE DOELGROEP?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!