Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

SEO & SEA

Om meer websitebezoekers te genereren die een interesse hebben in content op jouw website kun je SEO (zoekmachineoptimalisatie) en SEA (zoekmachine adverteren) inzetten.

Wij pakken SEO- en SEA-strategieën en uitwerkingen intern op. Beide zijn bedoeld om jouw organisatie beter zichtbaar te krijgen in zoekmachines, zoals Google en Bing.

JUNNECT SEO en SEA

Zo pakken we dat aan

stapsgewijs naar een hogere seo-score

We bereiken een hogere SEO-score door te werken volgens vaste stappen. Stap voor stap behalen we het gewenste resultaat! Onze stappen zijn gebaseerd op AAH:

1. Analyse

We analyseren je website en bepalen je huidige scores. Op basis van deze analyse bepalen we wat de vervolgstappen zijn.

1

2. Aanpassen

De vervolgstappen uit de analyse gaan we uitvoeren. Dat zijn vaak tekstuele en technische aanpassingen aan je website.

2

3. Herhalen

Tot slot herhalen we de stappen continu, zodat je score stap voor stap verbeterd. Analyse, aanpassen, herhalen. Continu meten we wat we hebben verbeterd en bekijken we hoe we nog verder kunnen groeien.

3

Zo pakken we dat aan

MEER RESULTAAT HALEN UIT JE SEA ADVERTENTIES

Het oppakken van SEA advertenties is voor ons bijna een spel: "Aan welke knop kunnen we het beste draaien, zodat het juiste resultaat eruit gerold komt?". Met deze vraag gaan we van start en vervolgens volgen we onderstaande stappen:

1. Analyse en strategie

We starten met een analyse van de huidige situatie. Dit kan zijn je website, eerder gedraaide ads en/of je social media. Aan de hand van data bepalen we de strategie.

1

2. Eerste ads live

Op basis van de strategie werken we de eerste ads uit en deze krijg je voor livegang te zien. Na jouw akkoord gaan de ads live.

2

3. Monitoren en aanpassen

Zodra de ads live zijn gegaan, kan het monitoren beginnen. We moeten goed blijven controleren wat er gebeurt, wie we bereiken en of deze personen de gewenste conversie opleveren. Zo niet? Dan passen we aan waar nodig, totdat dit wel gebeurd!

3

Oh, en dan nog even dit...

wil je niet alleen met seo en sea aan de slag?

Wil je ook aan de slag met een website? Of heb je meer zaken die je uit wilt besteden? Laat het ons weten, dan maken we een passend maatpakket.

Plan 'n koffiemomentje!