Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

WEBSITES

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de online basis van jouw bedrijf. Naast extra zichtbaarheid kan je het je hulp bieden bij het binnenhalen van leads en omzet.

Op het gebied van website ondersteunen we bij het maken en onderhouden van een website, bij het maken en onderhouden van een webshop, het verzorgen van hosting inclusief e-mail en het schrijven van goede teksten.

Plan 'n bakkie
Websites bij JUNNECT
Globe MS

Website laten maken en onderhouden

Wil je een informerende of resultaat genererende website? Je bent bij ons aan het juiste adres. Stapsgewijs ontwikkelen jouw website, zodat het je ondersteunt bij het behalen van je (marketing)doelen.

Bekijk wat we kunnen doen

Webshops

Iedereen koopt online weleens producten via een webshop. Wij verzorgen het ontwikkelen en onderhouden van die webshops. Dat doen we met een grote zorg voor persoonsgegevens en een focus op betrouwbaarheid.

Bekijk wat we kunnen doen
Webshops MS

Hosting

Om je website bereikbaar te maken is er een hosting pakket nodig. Wij bieden deze aan met een grote focus op de snelheid van je website. Daarnaast kun je bij ons ook domeinnamen en e-mailboxen ontvangen.

Bekijk wat we kunnen doen

Copywriting

De teksten op je website zijn belangrijk bij het behalen van resultaat uit je website. Ze geven bezoekers vaak het laatste zetje om daadwerkelijk een conversie te plegen.

Bekijk wat we kunnen doen
Copywriting MS

Oh, en dan nog even dit...

Wil je niet alleen met je website aan de slag?

Wil je ook aan de slag met social media? Of heb je meer zaken die je uit wilt besteden? Laat het ons weten, dan maken we een passend maatpakket.

Plan 'n koffiemomentje!