Dit zijn wij.

Welkom Bij JUNNECT! Wij zijn hét Roosendaalse online marketingbureau dat gespecialiseerd is in social media, websites en de connectie tussen deze kanalen. Wij onderscheiden ons door altijd oplossingen op maat te zoeken, creatief te werk te gaan, bewezen kwaliteit te bieden en volledig transparant te blijven.

Vanuit Roosendaal werken wij met een jong en dynamisch team aan de opdrachten van onze klanten.

Meet us!

Twee expertises.

Én de connectie tussen deze twee.

Social Media

Vandaag de dag draaien er honderden social media kanalen, maar welke zijn relevant en hoe zet je ze in? Wij ondersteunen met advertenties, beheer, contentontwikkeling en advies.

Check 't hier

Websites

Een website is de basis van je online vindbaarheid, maar hoe bouw je zo'n website op? En hoe houd je de website relevant? Wij ondersteunen met SEO, SEA, websites, webshops, hosting en onderhoud.

Check 't hier

Dé connectie

Wij ondersteunen klanten dagelijks bij het opzetten en onderhouden van succesvolle social media kanalen en websites. Nu combineren wij deze diensten in één dienst. Oftewel het creëren van een sterke online customer journey met hulpmiddelen, zoals organische social media berichten, geadverteerde social media berichten en een conversie gerichte website.

Check 't hier

Succes-
verhalen.

Hier zijn we apentrots op!

Hier zijn we (op z'n Brabants) kei trots op!

Cultuur Verbindt Roosendaal, Gemeente Roosendaal en anderen

Lees meer
(Online) campagne

Human Safety Alliance

Lees meer
Webdevelopment

Kunstbende Noord-Brabant

Lees meer
Social media marketing

Festival op de Grens

Lees meer
Social Media Marketing
Meer succes verhalen bekijken