Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

webshops

Iedereen koopt online weleens producten via een webshop. Wij verzorgen het ontwikkelen en onderhouden van die webshops. Dat doen we met een grote zorg voor persoonsgegevens en een focus op betrouwbaarheid.

Plan 'n bakkie
Webshops MS

De grote vraag blijft natuurlijk...

Waar moet een goede webshop aan voldoen?

Een goede webshop moet aan meerdere aspecten voldoen, denk daarbij aan vertrouwelijke kenmerken (zoals een keurmerk, reviews of directe contactmogelijkheden), een snelle reactietijd, een goede customer journey en een conversiegericht ontwerp. Als je op de punten ruim voldoende scoort, dan kun je jouw webshop classificeren als 'goed'.

Zo pakken we dat aan

stapsgewijs naar het gewenste resultaat

We bouwen websites volgens een vaste stappen, zodat we niets missen en kwaliteit kunnen blijven bieden.

1. Structuurbepaling

Eerst zorgen we dat de structuur en wensen voor de nieuwe webshop helder zijn, zodat de rest van het proces vloeiend verloopt.

1

2. Design

Vervolgens gaat onze designer aan de slag met een design dat voldoet aan onze UX en UI kwaliteitsnormen. Op die manier kun je jouw webshopbezoekers later perfect bedienen.

2

3. Development

Nu is het tijd om de webshop tot leven te brengen en 'echt' te gaan maken. De webshop krijgt vorm en alle technische functionaliteiten komen samen.

3

4. LIVE

De webshop gaat LIVE en is voor de hele wereld beschikbaar. Wij voeren wat laatste tests uit om ook dan de kwaliteit te kunnen waarborgen.

4

Oh, en dan nog even dit...

Wil je niet alleen met je webshop aan de slag?

Wil je ook aan de slag met social media? Of heb je meer zaken die je uit wilt besteden? Laat het ons weten, dan maken we een passend maatpakket.

Plan 'n koffiemomentje!