Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een nieuwe website voor de digitale toekomst van carnaval in Roosendaal

Stichting Carnaval Roosendaal

Sinds 1959 speelt Stichitng Carnaval Roosendaal de centrale rol in het organiseren en vieren van carnaval. Tijdens deze periode staat Roosendaal beter bekend als Tullepetaonestad. De Stichting streeft ernaar om tijdens het feestseizoen optimale omstandigheden te scheppen voor een authentieke carnavals ervaring. Dit doel wordt verwezenlijkt door gemoderniseerde promotie via sociale media en door het organiseren van evenementen en activiteiten, waarbij jong en oud worden betrokken.

sponsoring

Bij JUNNECT zijn we trots om aan te kondigen dat we de nieuwe sponsor zijn van Stichting Carnaval Roosendaal. Door samen te werken met Stichting Carnaval Roosendaal, verbinden we ons met de hartslag van de gemeenschap en vieren we de creativiteit en verbondenheid die carnaval met zich meebrengt. "Doeget Saome" – een motto dat vaak weerklinkt binnen de Stichting en de essentie belichaamt van onze samenwerking. Wij kijken ernaar uit om dit sprankelende evenement te ondersteunen en bij te dragen aan een onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Dit was de uitdaging van Stichting Carnaval Roosendaal

Als centrale rol van het carnaval in Roosendaal begrijpt Stichting Carnaval het belang van een sterke digitale aanwezigheid in het huidige sociale-mediatijdperk. De vraag vanuit Stichting Carnaval was daarom: een moderne en gebruiksvriendelijke website creëren, verrijkt met nieuwe functionaliteiten die de gebruikerservaring optimaliseren. De nieuwe website wordt het centrale platform voor het stroomlijnen van carnaval communicatie, het bevorderen van lokale interactie en het ondersteunen van festiviteiten in Roosendaal. Daarnaast zal het functionaliteiten bieden zoals kaartverkoop, efficiëntere media publicatie en een evenementen agenda.

Proces

Voor het ontwikkelen van de website hebben we onze standaard werkwijze toegepast om zo tot een gewaarborgd resultaat te komen.

1. Verzamelen van wensen

Onze eerste stap was een grondig overleg met Marcel van Dijke en Joep van Rijswijk, de drijvende krachten achter Stichting Carnaval Roosendaal. Dit gesprek had als doel om een duidelijk beeld te krijgen van hun specifieke wensen en verwachtingen voor de nieuwe website.

2. Bepalen van de structuur

Vervolgens heeft ons team een weloverwogen plan opgesteld om te voldoen aan de vereisten van de stichting. Het doel was om een moderne, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die beschikt over functionaliteiten om de bezoekerservaring te verbeteren.

3. Ontwerpen van de website

Gebaseerd op de verkregen inzichten, hebben we de structuur verfijnd en zijn we overgegaan tot het ontwerp van de website. Hierbij lag de focus op een frisse, hedendaagse vormgeving en het integreren van cruciale functionaliteiten.

4. Website ontwikkeling

Om de gebruikers van de website een zo fijn mogelijke ervaring te bieden, hebben wij de focus gelegd op de efficiëntie voor zowel de bezoekers als de beheerders. Snelle laadtijd, makkelijke navigatie en de gebruiksvriendelijke manier van het kopen van tickets staan bij deze website centraal.

5. Interne evaluatie en doorvoering van verbeteringen

Na het projectteam zijn instemming verleende en we waardevolle feedback hadden verzameld, zijn de laatste verbeteringen aangebracht. Ook is de website onderworpen aan onze strenge kwaliteitstesten. Pas nadat op elk vak de website voldoende presteerde, is er groen licht gegeven tot livegang. Dit is dan ook op 11/11 om 11:11 gedaan.

Ontdek de nieuwe, levendige website van Stichting Carnaval Roosendaal en zie hoe we de carnavalstraditie naar een hoger digitaal niveau tillen. Bezoek nu de website en verbind met de carnavalsgemeenschap.

Stichitng carnaval mockups

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Lian

Blaak

Strateeg & Graphic designer

Levi

Brouwers

Technical director

Bent

van Hassel

Creative director

Annemiek

Klijsen

Sales & e-mail marketeer

Ook op zoek naar een op-maat website?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak maken