Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

Uitblinken. Meer leads genereren. sneller groeien.

Wil je een informerende of resultaat genererende website? Je bent bij ons aan het juiste adres. Stapsgewijs ontwikkelen wij jouw website, zodat het je ondersteunt bij het behalen van je (marketing)doelen.

Stel direct je schatting samen
Globe MS

De grote vraag blijft...

Waarom een website laten maken bij junnect?

Bij JUNNECT maken wij goede websites die aansluiten bij de wensen van jouw bedrijf. Onze websites zijn gebruiksvriendelijk en zien er goed uit op elk apparaat. We zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in zoekmachines en bieden onderhoud en ondersteuning. Laat ons je helpen om een professionele online aanwezigheid op te bouwen en meer klanten te bereiken.

Het traject van JUNNECT

Zo doen we dat bij junnect

We hanteren een gestructureerde aanpak bij het bouwen van websites, waardoor we geen belangrijke aspecten over het hoofd zien en resultaat en kwaliteit kunnen waarborgen.

01

Structuurbepaling

Allereerst besteden we uitgebreid aandacht aan het definiëren en verhelderen van de structuur en wensen voor de nieuwe website. We nemen de tijd om te begrijpen wat de precieze behoeften zijn, zodat we zeker weten dat de voorgestelde oplossingen volledig aansluiten. Op deze manier zorgen we ervoor dat de rest van het ontwikkelingsproces vloeiend en efficiënt verloopt, met minimale obstakels of revisies. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen om uiteindelijk tot een eindproduct te komen dat volledig voldoet aan de verwachtingen en de gestelde doelen.

Structuurbepaing

02

Ontwerp

Na het vaststellen van de structuur en wensen, schakelen we over naar de volgende fase waar onze ervaren designer de leiding neemt. Deze zal een op maat gemaakt ontwerp creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook volledig voldoet aan onze hoge UX (User Experience) en UI (User Interface) kwaliteitsnormen. We begrijpen dat een goede balans tussen functionaliteit en uitstraling cruciaal is voor het succes van een website.

Met dit proces in gedachten, zorgen we ervoor dat het eindresultaat de websitebezoekers een optimale gebruikerservaring biedt. Zo kun je jouw bezoekers later op een perfecte manier bedienen, of ze nu informatie zoeken, een aankoop doen of gewoon rondkijken. Met de juiste design en UX/UI-aanpak kunnen we bezoekers beter betrekken en hen een positieve ervaring met jouw merk bieden.

Ontwerpen van de website

03

Ontwikkelen

Nu we het ontwerp en de plannen helder hebben, is het tijd om de website tot leven te brengen. In deze essentiële fase, waar de digitale concepten tastbaar worden, begint het echte werk. We starten met het coderen en programmeren van de site volgens de eerder bepaalde structuur en goedgekeurde ontwerpen.

De website krijgt in dit stadium zijn uiteindelijke vorm. Elk element uit het design wordt omgezet naar functionele componenten. Van navigatie tot interactieve secties, alles wordt samengevoegd tot één naadloze, gebruikersvriendelijke omgeving. Zo combineren we kunst en technologie om je merk op een authentieke en aantrekkelijke manier online te vertegenwoordigen.

Ontwikkelen van de website

04

Livegang

Voordat we de website de wijde wereld in sturen, moeten we nog wat laatste checks doen. Ons team kijkt nog eens goed naar alle functies, test de belasting op de server en checkt of de website er goed uitziet op verschillende apparaten en browsers. Hiermee zorgen we ervoor dat we eventuele laatste dingetjes oplossen en dat alles piekfijn werkt voordat de website live gaat. We willen namelijk zeker weten dat onze hoge kwaliteitsstandaarden worden waargemaakt als jouw site straks voor iedereen te zien is.

Als alle tests succesvol zijn afgerond en we ervan overtuigd zijn dat we aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen, gaat de website LIVE. Vanaf dat moment is jouw nieuwe site beschikbaar en toegankelijk voor bezoekers over de hele wereld. Met deze stap ronden we het ontwikkelingsproces af en wordt jouw visie een online realiteit.

Stel je schatting samen
DW Prefab foto collage - livegang

Onze succesverhalen

Hier zijn we trots op!

Bij JUNNECT hebben we met veel enthousiasme verschillende MKB-bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties geholpen om hun online marketingdoelen te bereiken. We zijn trots op de successen die we samen hebben behaald en blijven gedreven om meer organisaties te ondersteunen bij hun groei en succes. Ontdek enkele inspirerende succesverhalen die onze passie en toewijding weerspiegelen.

Samen op avontuur

NIEUWSGIERIG?

We snappen dat je vooraf duidelijkheid wilt over wat een nieuwe website gaat kosten. Daarom zijn we al voor ons eerste gesprek transparant over de geschatte kosten.

Stel je schatting samenBekijk succesverhalen