Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

(Her)ontwikkeling website & verbetering van gebruikservaring

De Printerstore - Iedereen kan duurzaam printen

±42% ↑

Gestegen omzet per maand

+13%

Betrokkenheidstijd per gebruiker

VERBETERDE

User Experience door onze UX-analyse bij aanvang project

De Printerstore is een innovatief bedrijf dat zich inzet voor een duurzamere printindustrie. Hun primaire focus ligt op het verkopen van refurbished printers. Deze aanpak is niet alleen duurzaam en beter voor het milieu, maar stelt ook klanten in staat om hoogwaardige printers aan te schaffen tegen een aantrekkelijke prijs. De zichtbaarheid van de Printerstore is breed, met een aanwezigheid op LinkedIn, Instagram, Facebook, en hun eigen website, deprinterstore.nl. Ondanks dat ze geen fysieke winkel hebben, hebben ze een indrukwekkende klantenbeoordeling van 9,5, wat hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun producten onderstreept. Dit benadrukt de succesvolle combinatie van hun milieubewuste aanpak en hun commitment aan klanttevredenheid.

De uitdaging van de Printerstore

De taak die de Printerstore ons had gegeven, betrof het (her)ontwerpen van hun website. De vorige versie was achterhaald en voldeed niet langer aan de moderne digitale vereisten. De website had niet alleen behoefte aan een visuele en functionele opknapbeurt voor een betere gebruikservaring, maar moest ook zowel nieuwe als bestaande functionaliteiten integreren. Het was essentieel dat deze functionaliteiten opnieuw ontwikkeld werden om de groei van het bedrijf te kunnen ondersteunen.

Proces

Voor het ontwikkelen van de website hebben we onze standaard werkwijze toegepast om zo tot een gewaarborgd resultaat te komen.

1. Verzamelen van wensen

Het proces begon met een overleg met Nick en Denis van de Printerstore om hun specifieke wensen en verwachtingen voor de nieuwe website te begrijpen, inclusief wensen voor nieuwe functies, beeldmateriaal en inhoud.

2. Bepalen van de structuur

Na het overleg stelde het ontwikkelteam een plan op om een moderne, gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen die voldoet aan de eisen van Nick en Denis, met inbegrip van de integratie van de nieuwe functies, beeldmateriaal en inhoud.

3. Ontwerpen van de website

Met de inzichten uit het overleg verfijnde het team de structuur van de website en begon met het ontwerpproces, waarbij speciale aandacht werd besteed aan de integratie van nieuwe functies, aantrekkelijk beeldmateriaal en relevante inhoud, naast een frisse en moderne uitstraling.

4. Website ontwikkeling

Deze fase richtte zich op het optimaliseren van de gebruikerservaring voor zowel bezoekers als beheerders, met nadruk op aspecten zoals snelle laadtijden, eenvoudige navigatie, gebruiksvriendelijkheid en de naadloze integratie van de nieuwe functies, beeldmateriaal en inhoud.

5. Toevoegen van nieuwe functies, beedlmateriaal en inhoud

Tijdens deze fase werden de nieuwe functies, het geselecteerde beeldmateriaal en de inhoud geïmplementeerden geïntegreerd in de website, om ervoor te zorgen dat deze elementen goed samengingen met de algehele vormgeving en functionaliteit van de site.

6. Interne evaluatie en doorvoering van verbeteringen

Na het verzamelen van feedback van Nick, Denis en het projectteam, werden de laatste verbeteringen, waaronder aanpassingen aan de nieuwe functies, beeldmateriaal en inhoud, aangebracht. De website werd vervolgens onderworpen aan grondige kwaliteitstests.

Na goedkeuring van het ontwikkelteam en bevestiging dat de website voldoet aan alle vereisten en prestatiecriteria, inclusief de nieuwe functies, beeldmateriaal en inhoud, werd de website gelanceerd. Bekijk deze nu.

Wij zijn ontzettend trots op het resultaat van onze samenwerking met de Printerstore. Het was een fantastisch proces om samen te werken met Nick, Denis en hun team, en we zijn blij dat we een website hebben kunnen ontwikkelen die hun passie voor duurzaamheid en klanttevredenheid weerspiegelt. De nieuwe website combineert een moderne uitstraling met verbeterde functionaliteiten, wat bijdraagt aan een betere interactie met klanten en een stimulans voor de verkoop.

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Lian

Blaak

Strateeg & Graphic designer

Levi

Brouwers

Technical director

Ook op zoek naar een op-maat website?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak maken