Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een nieuwe webshop voor een nieuw bedrijf

Naampatch.nl - customized patches voor iedereen

130+

Verschillende productopties

93/100

Snelheidsscore van de website

REALTIME

Customization voorbeeld

Naampatch is dé webshop via waar je jouw eigen naampatch kan ontwerpen en bestellen. Dus wil je al je avontuurlijke bestemmingen op je backpack, de naam van je hond op het tuigje of met de hele sportclub een eigen patch? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met jouw customized naampatch!

Deze gloednieuwe onderneming vroeg ons om mee te denken bij de opstart. Zo zijn we aan de slag gegaan met fotografie, copywriting, logo ontwerp en webshopontwikkeling met unieke customizer. Lees snel verder om te ontdekken hoe we dat deden!

Dit was de vraag van Naampatch.nl

De vraag was simpel. Ze hadden een webshop nodig en het was belangrijk dat iedereen een eigen naampatch erop kon ontwerpen. Om de webshop verder te kunnen vullen was er ook fotografie, copywriting en een logo nodig. Om deze klant volledig te ontzorgen hebben we dit allemaal uit handen kunnen nemen en maakte we er één totale vraag van.

Proces

We zijn uiteraard gestart met een structuurbepaling, zodat we weten hoe het zogenaamde skelet van de website eruit komt te zien. Nadat we dit hadden doorgenomen met de opdrachtgever zijn we direct aan de slag gegaan met een design dat zeer gefocust was op UI en UX, zodat de website uiteindelijk hoog zou gaan scoren op gebruiksvriendelijkheid. Ondertussen konden we starten aan het maken van een logo, het maken van foto’s en het schrijven van teksten op de webshop.

Uiteindelijk konden we een compleet ontwerp opleveren. Met alles erop en eraan. Zo kregen de mensen van NAAMPATCH.NL direct een goed beeld van het eindresultaat.

Na akkoord op het design, het logo, de foto’s en de teksten konden we aan de slag met de development fase. Dit ging zoals verwacht veel tijd in beslag nemen. De webshop in het algemeen ging snel klaar zijn, maar de customizer ging veel werk en tijd kosten. Toen dat eenmaal klaar was, kon de volledige webshop online.

De volledige webshop is gebouwd in Wordpress, in combinatie met Divi en Woocommerce. Daarnaast is de customizer volledig met de hand gebouwd. Je leest het al, een ingewikkeld project. Dit gaan we liever niet uit de weg, dus deze uitdaging hebben we met beide handen aangepakt!

Inmiddels is de webshop een tijdje online en de samenwerking zit er nog niet op. Er komen nog een aantal nieuwe functies aan en zo blijven we de webshop verder ontwikkelen.

Bekijk de website

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Bent

van Hassel

Creative director

Levi

Brouwers

Technical director

Lian

Blaak

Strateeg & Graphic designer

Wil je ook een webshop met functies op maat?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak maken