Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een directe groei van 687,5% van verkopen via social media!

Lightinova - hoogwaardige verlichting

+687,5%

Verkopen via social media

553% ROI

Binnen drie maanden

DUIZENDEN

Extra website bezoekers en versnelde internationalisering

Lightinova is, in ieder geval wat ons betreft, dé ‘go to’-partner voor verschillende verlichtingsoplossingen die particulieren en bedrijven in woonkamers, keukens, spreekruimtes en werkruimtes kunnen plaatsen.

Ze bieden standaard hoge kwaliteit, de beste service en op maat werk. Juist deze standaarden en honderden tevreden klanten in de Benelux, levert Lightinova een unieke marktpositie op!

We zijn vrijblijvend samengekomen om een plan te bedenken dat voor iedere partij een ‘win’ opleverde. Dat is gelukt en nu, na een tijd samengewerkt te hebben, kunnen we zeggen dat het zeker niet zonder succes is geweest!

DIT WAS DE VRAAG VANUIT Lightinova

Bij Lightinova wisten ze zeker dat hun doelgroep online te vinden was, maar tot op dat moment was het nog nooit gelukt om de doelgroep ook daadwerkelijk te vinden. De vraag die ze ons mee wilde geven was: hoe en waar vinden wij onze doelgroep online?

Deze vraag werd als snel opgevolgd met de vragen: hoe zorgen we ervoor dat de doelgroep meer bestellingen plaatst? En hoe kunnen we onze conversies ook steeds verder internationaal optimaliseren?

Proces

Toen de vraag duidelijk was, hebben we eerst een aantal zaken dubbel gecheckt. Zo bekeken we of de aannames die gedaan werden over de doelgroep wel klopten. Was die doelgroep wel echt online te vinden? En via die weg ook aan te zetten tot het plaatsen van een bestelling? Dit doen we altijd, zo nieuwsgierig en eigenwijs dat we zijn. Aannames zijn leuk, maar het is voor iedere partij beter dat we kunnen werken vanuit feiten.

Nadat de aannames waren bevestigd, konden we daadwerkelijk met vertrouwen aan de slag. Allereerst zijn we gestart met een strategie uitwerking en budgetverdeling. Direct daarna konden we aan de slag met het maken en publiceren van verschillende advertenties. Door de tijd heen konden we aan de slag met diverse optimalisaties op het gebied van content, technische instellingen en tracking. Door juist op dat onderhoud veel focus te leggen, kunnen we snel en juist handelen als dat nodig is.

Binnen 1 maand realiseerden we direct winst op de investering. Daarnaast presteerden we in 1 maand het dubbele van wat eerder in ongeveer 6 maanden gepresteerd werd. Dit leverde direct een fijne en betrouwbare band op met de opdrachtgever. 

Door slimme optimalisaties, de inzet van een grotere internationale doelgroep en de inzet van meerdere kanalen hebben we in 3 maanden tijd een topresultaat weten te boeken en de opdracht is nog lang niet klaar. De online marketingwereld blijft in beweging en wij dus ook voor deze en andere opdrachtgevers. Op die manier blijft een opdracht winstgevend en dat is natuurlijk het doel!

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Bent

van Hassel

Creative director

Op zoek naar werkende resultaatgerichte advertenties?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak inplannen