Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een moderne website om de bouwmethode van de toekomst uit te lichten

DW Prefab – de bouwers van de toekomst

MAKKELIJK

Zelf toevoegen van projecten en producten

84/100

Snelheidsscore van de website

DWPrefab, een voorloper in houtskeletbouw, omarmt deze bouwmethode van detoekomst met zijn snelheid, circulariteit, energiezuinigheid en duurzaamheid.Met meer dan 20 jaar ervaring en een toegewijd team is DW Prefab een vertrouwdepartner voor slim en ecologisch bouwen. Of het nu gaat om een grootschaligproject of een enkele woning, elk project krijgt de nodige aandacht en wordt opmaat uitgevoerd.

Dit was de vraag van DW Prefab

Om aan te sluiten op de bouwmethode van de toekomst, wilde DW Prefab eenwebsite hebben die hier ook bij paste. Daarom was de vraag vanuit DW Prefab ofwij een website konden ontwerpen en ontwikkelen die deze moderne bouwmethodekracht bij zou staan.

Proces

Aangezien de website werd vervangen door de huidige website hebben we besloten om een aangepaste versie van de structuurbepaling op testuren. Op deze manier was voor DW Prefab en voor ons het zogenaamde skelet van de website duidelijk en konden we de klant tijd besparen doordat er alleen maar in grote lijnen teksten opgeleverd hoefden te worden.

Toen de structuur duidelijk was, zijn we gestart met het maken van het ontwerp. De focus: een ontwerp met een luxe en moderne uitstraling die op zowel een mobiel apparaat als op een laptop deze uitstraling vasthoudt.  

Na twee feedbackrondes zijn we gestart met het omzetten van het ontwerp naar een echt werkende website. We hebben bij dit project geadviseerd om het Webflow platform te gebruiken als onderliggend systeem. In combinatie met een goed uitgewerkt ontwerp en onze vaardigheden, kunnen we een website in Webflow snel en kwalitatief uitstekend opleveren. Daarnaast kan DW Prefab nu gemakkelijk nieuwe producten, projecten en nieuws artikelen uploaden in een vooraf bepaald ontwerp.

Tegelijkertijd met dit proces zijn de opgeleverd een oude teksten omgeschreven naar gebruiksvriendelijke en zoekmachine geoptimaliseerde teksten; een proces dat standaard in onze websiteontwikkeling inbegrepen zit om de klant te ontlasten. 

Als laatste hebben we de website onderworpen aan onze kwaliteitschecks die onder meer testen op gebruiksvriendelijkheid, snelheid en standaard zoekmachine optimalisatie, waarna de website opgeleverd is.

Bekijk de website
DW Prefab designs

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Lian

Blaak

Strateeg & Graphic designer

Bent

van Hassel

Creative director

Levi

Brouwers

Technical director

Wil je ook een website met een moderne uitstraling?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak maken