Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Social media beheer, zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine adverteren

Cleijsen B.v. - Dé partner voor hoogwaardige spuitcabines

1.1k gem.

Maandelijks bereik op Facebook

26% ↑

Groei in website verkeer

Cleijsen BV, met meer dan 15 jaar ervaring, staat bekend als een deskundige partner in het leveren van hoogwaardige spuitcabines en aanverwante installaties. Zij onderscheiden zich door het bieden van op maat gemaakte oplossingen en deskundig advies, afgestemd op de unieke behoeften van elk bedrijf. Hun dienstverlening omvat niet alleen de levering en installatie van spuitcabines, maar ook periodiek onderhoud en controles, met een focus op duurzaamheid en kwaliteit. Met een breed scala aan producten en diensten, van spuitcabines tot mengkamers en onderhoud, biedt Cleijsen BV een complete en betrouwbare service voor elke onderneming.

De uitdaging van Cleijsen

Cleijsen B.V. benaderde ons met de specifieke vraag om hun online zichtbaarheid en naamsbekendheid in Nederland te vergroten. Hun doel was om een breder publiek te bereiken en zo hun marktpositie te versterken. Ze wilden dat wij, als onlinemarketingbureau, een uitgebreide strategie implementeerden die zich richt op social media, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Het uiteindelijke doel was om via deze kanalen meer potentiële klanten aan te trekken, de interactie met het huidige publiek te verhogen en uiteindelijk de verkoop en het marktaandeel van Cleijsen BV te vergroten. Dit zou worden bereikt door het creëren van relevante content, het optimaliseren voor longtail zoektermen (keywords) en het uitvoeren van gerichte advertentiecampagnes.

Ons proces

1. Kennismakingsgesprek met Niels & analyse

Onze samenwerking met Cleijsen BV begon met een uitgebreid kennismakingsgesprek met Niels, de eigenaar van het bedrijf. Tijdens dit gesprek hebben we diepgaand de kernwaarden, Unique Selling Points (USP's), missie, visie, huisstijl, logo, doelgroep en concurrenten van Cleijsen BV besproken. Dit gaf ons een helder beeld van het bedrijf. Daarnaast hebben we een grondige analyse uitgevoerd van de bestaande aanwezigheid van Cleijsen BV op social media platforms en hun website om te begrijpen waar verbeteringen nodig waren.

2. Versterking social media aanwezigheid

Aangezien Cleijsen BV al aanwezig was op socialemediakanalen, hebben we ons gericht op het versterken van deze aanwezigheid. We ontwikkelden nieuwe strategieën en content ideeën, met een speciale focus op de wensen van Cleijsen BV en hun toewijding aan duurzaamheid.

3. Visuele content & duurzaamheid

We stelden een contentstrategie op voor Cleijsen BV met duidelijke doelen voor het komende kwartaal. Hierbij lag de nadruk op visuele content die de duurzaamheid van Cleijsen BV benadrukte. We zorgden ervoor dat de visuele elementen de duurzame producten en milieuvriendelijke benadering van Cleijsen BV op aantrekkelijke wijze presenteerden.

4. Bloggen op basis van keywords

We schreven blogs voor Cleijsen BV gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde keywords die relevant zijn voor hun sector. Deze blogs werden niet alleen gebruikt om de SEO te verbeteren, maar werden ook gedeeld op hun website en sociale mediakanalen om waardevolle content te bieden. Dit leidde tot een verhoogde betrokkenheid en zichtbaarheid online.

5. Kwartaalgesprekken & strategische evaluatie

Om de voortgang te monitoren en onze strategieën aan te passen, planden we regelmatige kwartaalgesprekken met Niels en het team van Cleijsen BV. Tijdens deze bijeenkomsten evalueerden we de effectiviteit van onze inspanningen, bespraken we behaalde resultaten en stelden we nieuwe doelstellingen op voor het volgende kwartaal.

Toekomstvisie

In de toekomst streven we ernaar om de samenwerking met Cleijsen BV verder te versterken en hun positie in de markt te consolideren. Weblijven ons inzetten om hun online zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Ons doel is om Cleijsen BV te helpen groeien en te excelleren in hun branche door voortdurende innovatie en effectieve strategieën. We zullen blijven werken aan het creëren van waardevolle content, het optimaliseren van zoekresultaten en het uitvoeren van gerichte advertentiecampagnes om zo een breder publiek aan te trekken en de groei van Cleijsen BV te ondersteunen.

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Bent

van Hassel

Creative director

Sterre

de Vries

Digital Marketeer

Levi

Brouwers

Technical director

OOK GROEIEN MET SOCIAL MEDIA?

Benieuwd hoe wij ook uw bedrijf kunnen helpen om online te groeien en bloeien? Laten we samenwerken aan uw succesverhaal! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze strategieën en expertise uw bedrijf kunnen stimuleren. Samen bouwen we aan een sterke online aanwezigheid en een bloeiende toekomst.

Afspraak inplannen