Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er
< Terug naar overzicht

Een frisse en nieuwe website!

Anouk's Events

TWEE

Weken van start tot finish

10,3K

Website impressies

2,99K

Organische website klikken

Anouk’s Events is een jong, fris en avontuurlijk bedrijf dat samen met Veehouderij Gommeren gesetteld is op de Fitfarm.  

Het bedrijf is 8 jaar geleden vanuit enthousiasme en plezier voor het werk ontstaan. Van het organiseren van een kinderfeestje tot een personeelsfeest of van het geven van een bootcamp tot een event voor op school. Zij halen er plezier uit! Dit gevoel zetten ze tijdens hun werk ook in, zodat jij een geslaagde dag hebt en met een goed gevoel naar huis kan.

Om na de coronacrisis weer volop te kunnen knallen wilde Anouk van Anouk’s Events graag een spiksplinternieuwe website!

DIT WAS DE VRAAG VANUIT Anouk's Events

De vraag was duidelijk. Een goede en snelle website waarop alle informatie over alle mogelijkheden te vinden is.Daarnaast was een gemakkelijke boekingstool ook een pré. De boekingstool was met name bedoeld voor (sport)trainingen.

Proces

Toen Anouk van Anouk's Events na de coronacrisis besloot om haar evenementenorganisatie in Roosendaal nieuw leven in te blazen, zijn we begonnen met het helder krijgen van de structuur en wensen voor de nieuwe website. Zo konden we ervoor zorgen dat het hele proces vloeiend zou verlopen. 

Onze designer ging vervolgens aan de slag met het ontwerpen van een website die aan onze UX- en UI-kwaliteitsnormen voldeed, zodat de bezoekers van de website optimaal bediend konden worden. Het ontwerp moest de nieuwe huisstijl van Anouk's Events goed tot uiting laten komen, met elementenals gras, een gezin en bloemen die verwijzen naar de thuislocatie van het bedrijf, de Fitfarm. 

Na de designfase was het tijd om de website tot leven te brengen en 'echt' te gaan maken. Tijdens de ontwikkelingsfase hebben we alle technische functionaliteiten samengebracht om de website vorm te geven. We kozen voor een Webflow website in plaats van het Wordpress systeem om beter te voldoen aan de specifieke wensen van Anouk. Bovendien zorgt Webflow ervoor dat de website na oplevering eenvoudig te bewerken is. 

Toen de website live ging en voor de hele wereld beschikbaar was, hebben we nog wat laatste tests uitgevoerd om de kwaliteit te waarborgen.Een van de nieuwe technische aanvullingen was het koppelen van verschillende systemen, zoals een planningstool voor trainingen. Hierdoor kunnen klanten eenvoudig een datum en tijd kiezen, de training boeken en betalen, wat het team van Anouk's Events veel tijd bespaart. 

Met de nieuwe website en huisstijl kan Anouk's Events vol energie en met een frisse uitstraling verder bouwen aan een succesvolle toekomst.

Bekijk de website

Onze echt jungle gidsen bij deze opdracht

Iedere opdracht wordt in ons team verdeeld onder meerdere personen, zodat we intern ook altijd kunnen sparren over ideeën. Dat levert de tofste resultaten op!

Levi

Brouwers

Technical director

Bent

van Hassel

Creative director

WIL JE OOK EEN NIEUWE WEBSITE, volledig in jouw stijl?

Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!

Afspraak maken