Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

Nieuwe website? Volg deze best practices voor optimaal resultaat

Auteur:

Sterre

de Vries

het JUNNECT team

Datum gepubliceerd:

22/9/2023

Staat jouw bedrijf op het punt om een nieuwe website te lanceren? Of denk je eraan om je huidige site te vernieuwen? Een goed ontworpen website is cruciaal voor je online aanwezigheid en kan je online marketingstrategie maken of breken. In deze blog bespreken we de best practices voor het creëren van een nieuwe website. Volg deze richtlijnen en leg de basis voor een sterke online marketingstrategie.

Waarom is een goede website belangrijk?

Voordat we in de best practices duiken, is het belangrijk om te begrijpen waarom een goed ontworpen website essentieel is. Een website fungeert als je digitale visitekaartje. Het is vaak het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Een goed ontworpen website zorgt voor een positieve eerste indruk en kan het verschil maken tussen een bezoeker die blijft en een bezoeker die direct wegklikt.

Best practices voor een nieuwe website

1. Mobiel vriendelijk design

Een groeiend aantal mensen gebruikt hun smartphone om te surfen. Zorg ervoor dat je website responsive is, zodat het er goed uitziet op alle apparaten.

2. Snelle laadtijden

Niets is frustrerender dan een trage website. Optimaliseer je afbeeldingen en gebruik minimale code om de laadtijden te versnellen.

3. Duidelijke Call-To-Actions (CTA's)

Elke pagina op je website moet een duidelijk doel hebben. Of het nu gaat om het invullen van een contactformulier of het doen van een aankoop, zorg voor duidelijke CTA's.

4. SEO-Vriendelijk

Zorg voor een goede site-architectuur, gebruik relevante keywords en optimaliseer meta-beschrijvingen om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren.

5. Hoogwaardige content

Content is king. Zorg voor informatieve, waardevolle en unieke content die je doelgroep aanspreekt.

6. Meetbaarheid

Integreer tools zoals Google Analytics om het gedrag van bezoekers te monitoren. Dit geeft waardevolle inzichten die kunnen helpen bij het verder optimaliseren van de website.

Wij zijn er voor je!

Het creëren van een nieuwe website is een grote onderneming, maar met deze best practices leg je een sterke basis voor een effectieve online marketingstrategie. Van mobielvriendelijk design tot SEO-optimalisatie, elk element speelt een rol in het algehele succes van jouw online aanwezigheid.

Bij Junnect, jouw betrouwbare online marketing bureau, staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Of je nu hulp nodig hebt bij het bouwen van een nieuwe website, het optimaliseren van je social media kanalen, of het verbeteren van je Google-ranking, wij zijn er voor je!

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een sterkere online aanwezigheid.

Contact opnemen