Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact opJUNNECT voetafdrukken aap of JUNNECT'er

Kantoorhond voordelen: Waarom elk bedrijf een blaffende collega nodig heeft

Auteur:

Sterre

de Vries

het JUNNECT team

Datum gepubliceerd:

16/2/2024

Blaf je weg naar productiviteit

Welkom in de wereld van kantoorhonden, waar 'poot-ductiviteit' en 'kwispelende' medewerkers de norm zijn! Bij Junnect hebben we onze eigen kantoorhond Bobby, die niet alleen ons hart steelt maar ook bijdraagt aan een betere werksfeer. Laten we duiken in de verrassende voordelen van het hebben van een harige vriend op de werkplek.

De vrolijke invloed van kantoorhonden

Stressvermindering: Aai je zorgen weg

Een kantoorhond is als een wandelende stressbal. Studies tonen aan dat de aanwezigheid van een hond op kantoor stressniveaus kan verlagen. Bij Junnect merken we dat een snelle aaisessie met onze viervoeter ons helpt te 'ontblaffen' en onze gedachten te 'herlijnen'.

Teamwerk: Samenwerken met een kwispel

Kantoorhonden zijn meesters in het bevorderen van teamwerk. Ze brengen collega's samen, zelfs degenen die normaal gesproken niet veel 'snuffelen' aan teamactiviteiten. Onze kantoorhond is de MVP (Meest Vrolijke Poot) als het gaat om teambinding.

Productiviteit: Een positieve invloed

Wanneer werknemers gelukkiger zijn, zijn ze vaak productiever. Een kantoorhond zorgt voor vrolijke 'pauzes', waardoor werknemers met hernieuwde energie en een positieve instelling terugkeren naar hun werk.

Gezondheidsvoordelen: Meer dan alleen spelletjes

Fysieke activiteit: Beweging op vier poten

Met een kantoorhond rond, zijn medewerkers meer geneigd om korte wandelingen te maken. Of het nu gaat om een snelle 'uitlaatrondje' of een spelletje apport, beweging is gegarandeerd. Bij Junnect is onze 'loop' naar de koffiemachine nu een spannende 'jacht' met onze harige collega.

Mentale gezondheid: Een kwispel voor je geest

Kantoorhonden zijn geweldig voor de mentale gezondheid. Ze bieden een zin van comfort en verminderen het gevoel van isolatie, vooral voor collega's die anders de hele dag achter hun bureau zouden 'begraven' zijn.

Conclusie: Adopteer een kantoorhond en zie je bedrijf 'bloeien'

Bij Junnect zijn we trots op onze kantoorhond Bobby, die ons dagelijks herinnert aan de vreugde en voordelen van een viervoetige vriend op de werkplek. Of het nu gaat om het verlagen van stress, het bevorderen van teamwork, of het verbeteren van de algehele werksfeer, de voordelen van een kantoorhond zijn duidelijk zichtbaar.

We moedigen andere bedrijven aan om ook te overwegen een kantoorhond in dienst te nemen. Het is niet alleen geweldig voor de werknemers, maar het kan ook een unieke en aantrekkelijke factor zijn voor potentiële nieuwe rekruten. Wie kan immers weerstand bieden aan een sollicitatiegesprek waar een vriendelijke staart je verwelkomt?

Contact opnemen