Welkom bij JUNNECT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Commodo pellentesque facilisis
adipiscing euismod ac.

Ons doel

Organisaties écht ondersteunen bij hun online marketing vragen

Wat betekent dat eigenlijk? Écht ondersteunen?Dat is: samen aan de slag gaan en vanuit daar een sterke oplossing creëren. Oftewel: wij geloven in co-creatief te werk gaan. Zo starten wij bij een kennismaking, blijven tussendoor in direct contact en sluiten af met een duidelijk afsluitend gesprek!

Dagelijks met passie voor de klant

onze kernwaarden

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Purus consectetur mollis tempus nulla odio vulputate pellentesque suspendisse. Nulla massa.

Uniek & Creatief

Iedere opdracht is uniek en daarom vraagt iedere opdracht om een unieke aanpak. Wepassen onze dienstverlening zo aan, zodat het precies bij jouw organisatie enopdracht past. Op die manier gaan we zeker weten voor de hoogste kwaliteit!

Out-of-the-box denken doen we het liefste en dat zetten we graag in om jouw opdracht zo goedmogelijk te volbrengen. Zo passen we creativiteit toe om de beste kwaliteit tekunnen bieden.

1

Innovatief

Onze sector verandert razendsnel. Van nieuwe wetgevingen tot aan aangepasttechnologieën. Door deze veranderingen bij te houden, innoveren we continu onzedienstverlening en kunnen we jou het beste adviseren.

2

Humor

Wij geloven in de combinatie van resultaat en tevredenheid. De som van deze twee onderdelen vormt voor ons de definitie van kwaliteit. Hier streven wij niet alleen naar, maar dit bieden wij gewoon!

3

Creativiteit

Creativiteit stroomt door de aderen van ons online marketingbureau en is in alle takken te vinden. Zo wegen wij elke oplossing af, is Adobe ons niet vreemd en ontwikkelen wij iedere dag onze dienstverlening!

4

Dagelijks met passie voor de klant

Meet the team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla

Kan ons team je helpen?

Laten we eens sparren

Bent

van Hassel

Creative marketing director

Dave

Lubbers

Online marketing stagiair

Lian

Blaak

Graphic designer

Levi

Brouwers

Technical marketing director

Meike

van Osta

Office manager

Joram

Brouwers

Online marketing trainee

Annemiek

Klijsen

Sales manager

Christopher

Cheung

Content creator

Lieke

Krens

Data analist & Content creator