Over onsServicesSuccesverhalenVacaturesNeem contact op

Social media beheer voor de huiskamer van Roosendaal!

't Wapen van Roosendaal

In de binnenstad van Roosendaal, op de ‘Ouwe’ Markt 9 biedt het Wapen van Roosendaal een ideale gelegenheid om te genieten van jouw biertje in een huiskamersfeer. Helaas hebben zij afgelopen jaren regelmatig de deuren moeten sluiten in verband met de maatregelen rondom COVID-19. Aangezien ze een lange tijd dicht zijn geweest, zijn zij het contact met de Roosendaler een beetje kwijtgeraakt. Als echte huiskamer van Roosendaal wilden zij deze band graag versterken. Dit wilden zij graag via social media doen en daarom besloten zij contact met ons op te nemen met als doel een betere zichtbaarheid op verschillende social mediakanalen. Gelukkig zijn de deuren alweer een tijdje open en wordt u door een team vol passie en enthousiasme ontvangen.

Over het Wapen

Het Wapen van Roosendaal is al ruim 50 jaar een gezellig en sfeervol bruin café in hartje Roosendaal. Een kroeg die voor eenieder wat te bieden heeft. Hele generaties groeiden op in en bij het Wapen, zowel voor als achter de bar. Het Wapen is sinds 1970 zeker gegroeid en veranderd, maar de basis is altijd belangrijk gebleven. Zo zijn zij nog steeds de thuisbasis van veel carnavalsbandjes, verenigingen, clubjes en vriendengroepen. Na al die jaren zijn zij nog steeds de huiskamer van Roosendaal. 

 

Social media beheer

Sinds een tijdje hebben we het social media beheer van het Wapen van Roosendaal overgenomen. Wij zijn begonnen met het maken van een planning rondom de werkzaamheden op social media. Zo hebben wij gekeken naar wat voor het Wapen een gunstige dag en tijd is om op hun social media kanalen een post te plaatsen. Het doel hiervan is het bereiken van meerdere personen en een betere zichtbaarheid op social media.

Nieuwsgierig naar wat social media beheer voor jou betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we een vrijblijvende meeting in bij ons op kantoor in Roosendaal, bij jou of online!